Ознака: кашлица

Живот

Уште еден голем плус за чоколадото: лек против кашлица

Професор Алин Морис, шеф на катедрата за кардиоваскуларни болести и болести на системот за дишење при Универзитетот Хул и оснивач на Меѓународното друштво за проучување на кашлицата, тврди дека чоколадото […]

Живот

Уште еден голем плус за чоколадото – Лек против кашлица

Професор Алин Морис, шеф на катедрата за кардиоваскуларни болести и болести на системот за дишење при Универзитетот Хул и оснивач на Меѓународното друштво за проучување на кашлицата, тврди дека чоколадото […]

Живот

Два рецепта против кашлица и бронхит – без несакани ефекти

Два многу ефикасни лекови, кои доколку започнете да ги консумирате на почетокот од настинката, ќе се спасите од можни понатамошни компликации како што е бронхитисот на пример. И двата рецепти […]

Живот

Домашен сируп кој ослободува од кашлица и секрет за само два дена

Морковите се неверојатно здрав зеленчук – тие се сјаен извор на витамин А и каротен, добри се за алергии, анемија, реума, проблеми со варењето, ја чистат крвта, полни се со […]

Живот

Древни рецепти за настинка и кашлица

Ако сакате да се ослободите од настинка пропратена со кашлица, воспаление на грло и други симптоми, заговорниците на традиционалната медицина ви нудат стари проверени рецепти, кои датираат уште од времето […]