Ознака: квиз

Занимливости

Најточен тест за вашата личност: Одговорете на овие прашања! Откриваат се што не смеете да си признаете и самите на себе!

Одговорете на овие прашања искрено и откријте ја скриената страна на вашата личност Овој тест ве става во замислени, но многу важни животни ситуации. Одлуките во такви околности ја откриваат […]

Занимливости

Кое превозно средство треба да го пропушти скутерот?

Погледнете ја сообраќајната ситуација на фотографијата, па обидете се да дадете точен одговор за помалку од една минута. На раскрсницата на која што сообраќајот е регулиран со сообраќајни знаци, се […]

Занимливости

Го дуплираше милионот: Ивана од Скопје докажа дека чуда се случуваат

Младата натпреварувачка Ивана од Скопје е првата учесничка која докажа дека чудата навистина се случуваат, како во нејзиниот случај. Сепак, тоа што храброста не беше нејзината силна страна, а веруваше […]