Ознака: квислиншка влада

Коментари

Подарок за Премиерот, Министерот за Култура, советникот Висар Вишка и Мухамед Зекири

После забраната на филмот на Јани Бојаџи и орвелистичкиот начин на забрана на неговиот наградуван филм тој ја коментира на својот ФБ профил Белата Книга. Јани Бојаџи ја добил на […]

Избор на уредникот Македонија Политички партии

И во 2001 прва доаѓаа да не убедуваат дека со договорот ќе постигнеме се , а станавме граѓани од втор ред во сопствената држава

Многу се поделени мислењата и реакциите во врска со посетите на високи функционери пред референдумот. ФБ статус на револтиран граѓанин: И во 2001 прва доаѓаа да не убедуваат дека со договорот ќе […]