Ознака: Кендис С. Милер

Вести

Милер: Македонија направи многу повеќе од потребното за да биде дел од НАТО

Македонија има направено повеќе од доволно за да биде дел од НАТО, истакна конгресменката Кендис С. Милер од Мичиген вчера во Претставничкиот дом во американскиот Конгрес во говорот што го одржа за […]