Ознака: километри

Занимливости

Колку километри може да помине вашиот автомобил на резерва?

Ако за време на возењето ви се активира сијаличката која укажува дека возилото се движи со резервата на гориво, некои возачи ќе ги фати паника, додека други ќе ја „исцедат“ […]

Видео Сцена

„Километри“ на Лозано изведена подобро од било кога

„Километри“ на Лозано изведена подобро од било кога. Во ова време кога се се прави од дома Лозано со својот бенд направи одлична верзија на неговата „Километри“. Одлично е снимено. […]