Ознака: кинеска храна

Сцена

Хит на социјалните мрежи: Принцот Вилијам ги помеша државите

Принцот Вилијам присуствувал на свеченото отворање на јапонскиот дом на културата во Лондон, а за таа прилика учествувал во разни работилници. Токму на отворањето му се случил незапаметен гаф кој […]