Ознака: кинески ѕид

Занимливости

Цела Турција остана во неверување: Каде се наоѓа Кинескиот ѕид? Погледнете го неславниот одговор на ова прашање

„Кој сака да биде милионер?“ е една од најпознатите емисии за љубителите на квизовите. Натпреварувачите во квизот одговараат на поставените прашања, а имаат и три џокери на располагање кои можат […]

Занимливости

5 (не)точни факти

Колку пати сте се нашле во ситуација да убедувате некого во нешто, а притоа да немате аргументи, а главното образложение да ви биде дека “тоа е едноставно така”? Колку факти […]