Ознака: кипер

Македонија

Кипер удри во надвозник на автопатот во изградба Охрид – Кичево

Камион кипер на фирма подизведувач на градежните активности на автопатот Охрид- Кичево, удри во новоизграден надвозник над коловозот, кај селото Песочан. Се работи за невообичаена случка, кога товарнот дел на […]