Ознака: клер кроутерс

Живот

Тие одлучија да се венчаат, дури кога ќе ослабнат. Ова е нивната приказна!

До пред неколку години, сега 31-годишната Клер Кроутерс тежела 90 килограми, а нејзиното дневно мени се состоело од нездрава храна и полуготови јадења, бидејќи работела како акушерка и нејзиниот распоред […]