Ознака: Клечовце-Штип

Вести

Заврши изградбата на магистралниот гасовод делница Клечовце-Штип

Во близина на Штип, АД за вршење енергетски дејности Македонски енергетски ресурси Скопје денеска ќе го одбележи завршувањето на изградбата на магистралниот гасовод делница Клечовце – Штип (БС 5).Изградбата на […]