Ознака: Клиниката за пулмологија

Вести

Teпачка во Клиниката за пулмологија

Во амбулантата на Клиниката за пулмологија во Скопје денеска попладне се случил инцидент, откако медицински техничар замолил машко лице кое било во придружба на пациентка, да почекаат надвор бидејќи здравствените […]