Ознака: клинички центар

Вести

Тодоров : Очекуваме да почне реализација на новиот Клинички центар во Скопје

Министерот за здравство Никола Тодоров очекува евалуацијата на вчера завршениот тендер  за новиот клинички центар во Скопје да трае пократко од предвидените 90 дена и наскоро да започне неговата изградба.- […]

Вести

СДСМ ветува нов клинички центар, проект кој Вадата почна да го реализира

СДСМ продолжува во својата пракса да ветува реализирање на проекти кои веќе се реализирани или нивната реализација е отпочната. Овој пат опозицијата ветува дека ќе изгради  нов, модерен и функционален […]