Ознака: книга на жалост

Локална самоуправа

Претставници на дипломатскиот кор се потпишуваат во книгата на жалост

Претставници на дипломатскиот кор во земјава вчера и денеска се потпишуваат и го изразија своето сочувство во книгата на жалост за жртвите во катастрофалното невреме во Скопје, што е отворена […]

Вести

Книгата на жалост за жртвите од невремето во Скопје ќе биде отворена и утре

Во просториите на салата на Советот на Град Скопје (барака број 13), денеска беше отворена книга на жалост за загинатите во катастрофалното невреме што го зафати градот Скопје.Сите граѓани коишто […]

Локална самоуправа

ОТВОРЕНА КНИГА НА ЖАЛОСТ ЗА ЖРТВИТЕ ОД КАТАСТРОФАЛНОТО НЕВРЕМЕ

Денеска /08.08.2016 годна, понеделник/ во просториите на салата на Советот на Град Скопје (барака број 13) ќе биде отворена книга на жалост за загинатите од катастрофалното невреме што го зафати […]