Ознака: кокински мугри

Култура

Конкурс за првото издание на „Кокински Мугри“

Секој учесник има право да учествува со една необјавена поетска творба не подолга од 35 стиха.ЗГ Друштво на Писатели Куманово објавува Поетски Конкурс Конкурсот трае од 07.07.2016 до 24.07.2016. Секој […]