Ознака: количина

Uncategorized

Несаканите последици од консумација на голема количина протеини

Протеините се клучни за стимулирање на метаболизмот и помагаат во развој на мускулите, а ако ги внесувате во големи количини, ќе имате несакани последици. Протеините играат важна улога во слабеењето, […]

Љубов и секс

Колку секс е доволен за една недела

Просечните двојки имаат секс еднаш или двапати неделно. Секако, тука клучна улога имаат годините. Количината на секс во бракот отсекогаш била предмет на голем интерес. Колку пати неделно е доволно? […]