Ознака: Комбоџа

Дестинации

Од тарантули до невести: Што може да се купи на најчудните пазари во светот?

Каде и да одиме, сакаме да ги посетуваме пазарите – тие се совршени места за запознавање на културата на местото, локалното население, секојдневниот живот на градот. Иако секој има свој […]

Сцена

Јавноста сака да ја растргне Анџелина: Откриено како ги избирала децата во Камбоџа

Популарната актерка Анџелина Џоли прв пат по подолго време даде интервју. Но, откако ќе види како реагираше јавноста на поедини делови од интервјуто, уште долго нема да им се обрати […]