Ознака: комеморативна седница

Локална самоуправа

Одржана е комеморативна седница за Есма Реџепова-Теодосиевска

Денеска /12.12.2016 година, понеделник/ во салата на Советот на Град Скопје се одржа комеморативна седница за пејачката, текстописец, хуманитарка и советник во Град Скопје Есма Реџепова-Теодосиевска, која почина во саботата […]