Ознака: компир

Живот

Лечење ревматоиден артритис: Одлично ДОМАШНО средство

Ревматоиден артритис – причините за развивање на оваа болест, за жал се уште не се познати.Порано од оваа болест страдаа старите луѓе. Денес се среќава се почесто, кај сите старосни […]

Занимливости

Идиот на неделата

Го најдовме идиотот на неделата. Имено ова лице се обидело да украде 13 тони компири, а при неговото бегство заборавил да ја затворил приколката каде ги сместил. Овој баксузен криминалец […]