Ознака: комплимент

Живот

Жените едногласно: Овој комплимент најмногу сакаме да го слушнеме!

Едно британско истражување покажало дека тој комплимент најмногу им ласка на жените.Жените сакаат да слушнат кога ќе им кажат дека изгледаат младолико. Ново британско истражување, покажало дека дури 60% од […]

Љубов и секс

ЕДЕН КОМПЛИМЕНТ И ТВОЈА Е: На оваа реченица жените „паѓаат како крушки“!

Еден комплимент и твоја е: Дали знаете кој комплимент жените најмногу сакаат да го слушнат од мажите кога е во прашање нивното тело?Одговорот би гласел: „Драга имаш супер нозе“. Козметичката […]