Ознака: конфискуван во Солун

Балкан Вести

Контејнер со цигари наменет за Македонија конфискуван во Солун

Со помош на скенер и специјално обучено куче, царинските служби на солунското пристаниште откриле контејнер од Кина со 629.000 кутии, односно 12.596.000 парчиња шверцувани цигари, соопштуваат од Независна служба за […]