Ознака: конфузен

Македонија Политички партии

Мицковски самиот не знае на каде оди, а народот треба да го следи!?!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски како што вети така и направи. Целото лето го мина работно или како што велеше самиот – меѓу народот, и?!? Со надеж дека на следните […]