Ознака: кораима торес

Сцена

Нејзината УБАВИНА нема рок на траење!

Има скоро 50 години, а изгледа неверојатно!Венецуелската актерка Кораима Торес (43) прочуената Касандра од истоимената серија, редовна е корисничка на социјалните мрежи, каде што на своите фанови им овозможува да […]