Ознака: корали

Вести

Убиецот на коронавирусот лежи на дното на Јадранското Море! Германско истражување на тема

Убиецот на коронавирусот лежи на дното на Јадранското Море! Германско истражување на тема. Истражување за активна супстанција за борба против КОРОНА ВИРУСОТ САРС-КоВ-2 во моментов се спроведува во лаборатории низ […]