Ознака: корнети

Кулинарство

Кафе послужено во корнет што ќе ве расони

Во последно време, скромниот корнет за сладолед поминува низ многу шеќерни трансформации. Од обвивки за тако, до црна надворешност, луѓето не престануваат да добиваат инспирација да си поиграат со него. […]