Ознака: космонаут

Занимливости

Прекрасна фотографија на земјата со космонаут

Космонаутот Брус Мекендис бил снимен на оддалеченост од 100тина метри од спејсшатлот Челенџер во далечната 1984 година. Фотографијата делува како фотошопирана, но не е. Туку е автентична. И е ретка. […]