Ознака: Костадин Берсењев

Вести

Заврши изградбата на магистралниот гасовод делница Клечовце-Штип

Заврши изградбата на гасоводот од Клечовце до Блок станица 5 Штип која се наоѓа меѓу селата Драгоево и Селце, инвестиција вредна 75 милиони долари.На свеченото одбележување на завршувањето на овој […]