Ознака: кошер

Занимливости

ВИДЕО: Што значи овој симбол кој се наоѓа на многу намирници?

Симболот „U“ во круг може да се најде на многу намирници кои секојневно ги користите, но малкумина знаат што означува тој.Симболот Ⓤ го користат производителите на храна за да назначат […]