Ознака: кошутњак

Сцена

Ава направи вистински скандал во куќата на Кошутњак – сметала дека гласовите и биле украдени!

Вчеравечер по прогласувањето на победникот Ава Карабатиќ приредила вистински хаос на Кошутњак во Белград, зошто смета дека и биле украдени гласовите. Откако Жарко беше прогласен за победник на ВИП серијалот […]