Ознака: КПМГ

Локална самоуправа

Никола Груевски оствари средба со раководниот тим на КПМГ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во рамките на својата посета на Лондон, Велика Британија заедно со партиската делегација која ја предводи, оствари средба со раководниот тим на КПМГ која е […]