Ознака: КПР

Меѓународен фудбал

Хари Реднап „СТРОГ“, нема забави за играчите на КПР!!!

Тренерот на екипата на КПР воспоставува дисциплина во тимот, а најновите информации велат дека Реднап им забранил на играчите да присуствуваат на забави за божиќните празници. Сево ова се должи […]

Меѓународен фудбал

Хари Реднап ќе биде новиот тренер на Квинс Парк Ренџерс

Квинс Парк Ренџерс му дадоа отказ на тренерот Марк Хјуз поради тоа што тимот се наоѓа на последната позиција на табелата во Премиер Лигата. Новиот менаџер на тимот ќе биде […]