Ознака: КПУ идризово

Вести

Затвореникот кој утрово избега од полициско комбе само пет часа виде што е слобода- еве каде е фатен

Затвореникот од КПУ Идризово кој утрово избега при транспорт додека службениците од затворска полиција си купувале сендвичи, е фатен во 17.30 часот, во близина на селото Пресница, Општина Липково. Затвореникот, […]

Вести

Осудениците од Идризово се вклучуваат во санација на штетата на кризните места

Катастрофалното невреме кое го погоди Скопје, спои многумина кои сакаат да помогнат во оваа тешка ситуација.Во акцијата за санирање на последиците од елементарната непогода која го погоди главниот град на […]