Ознака: Крагуевац

Балкан

Во домашна задача разоткрила дека партнерот на мајката за злоставува тајно

Во домашна задача разоткрила дека парттнерот на мајката за злоставува тајно Полицијата во Крагуевац уапси 64 годишен маж поради сомнеш дека сексуално ја злоставувал својата поќерка. Имено, тој бил разведен […]

Балкан

Целиот регион зборува за пораката која маж од Крагуевац ја нашол на својот автомобил во Сплит!

Душан Алексиќ од  Крагуевац, кој моментално се наоѓа во Сплит,  на својот автомобил затекнал прекрасна порака. Иако на  зборовите „Србин паркирал автомобил во Хрватска“,  на многумина прво им паѓаат   на […]