Ознака: крагујевац

Балкан

СТРАШНА НЕСРЕЌА: 14-годишно момче го удри воз!

Директорот на Брзата помош во Крагујевац Александар Кличковиќ, вели дека лекарите извршиле имобилизација на скршеницата.По интервенцијата, тинејџерот веднаш е префрлен на одделението за Детска хирургија во Клиничкиот центар. Иако рампата […]