Ознака: крадел тестиси

Свет

Хирург крадел тестиси од пациенти додека ги оперирал

41-годишниот Џереми Корнел кој е познат хирург од Тексас бил уапсен поради кражба на тестиси од десетици пациенти додека вршел операции. Корнел незаконски крадел по еден тестис од секој пациент […]