Ознака: крадеш

Занимливости

Видео: 27 години не видел луѓе, живеел во шума и крадел храна за да преживее

Кристофер Нејт отишол во дивина пред 27 години, направил колиба во која живеел, своите денови ги минувал читајќи книги и медитирал. Се враќал во цивилизација само да краде храна од […]