Ознака: крадење струја

Вести

АРАЧИНОВО КАКО ДИВ ЗАПАД: Кај не плаќаат струја па уште и ги тепаат екипите на ЕВН

Арачиново 30 часа без струја – ЕВН: Екипите се соочуваат со вербални и физички напади од мештаните Два дена, во Арачиново како и селата Орланци и Мојанци нема струја. Градоначалникот […]

Вести

Народот нема за леб, секојдневно се повикува на штедење струја, а некој краде милиони евра? Кој ја плаќа сметката?

Денеска се проширија информации за сериозен проблем со кој се соочува државата и имплицира сериозен грабеж го плаќаат обичните граѓани и бизнисот. Кој и зошто го толерира Арачиново? Арачиново Трафостаница […]