Ознака: кражба на лични податоци

Технологија

Пожелно е да го сокриете датумот на раѓање на Фејсбук!

Ако на вашиот Фејсбук профил, покрај другите информации стои и датумот на вашето раѓање, веднаш избришете го бидејќи е идеална цел за хакерите.Поточно, компјутерските криминалци на Фејсбук се обидуваат да […]