Ознака: кралска болест

Живот

Претерувате со месо и алкохол? Ви се заканува „кралската болест“

Ако чувствувате силни болки во зглобовите, ‘рскавиците, сврзното и поткожното ткиво, тогаш страдате од гихт. За намалување на болките можат да помогнат природни чаеви, храна со помалку зачини и зеленчук. […]