Ознака: кралска фамилија

Сцена

Кралска САБОТАЖА: Како Камила водеше тајна кампања против Кејт Мидлтон

Кога 68-годишната Паркер Баулс ја запозна сега веќе 34-годишната Мидлтон, која тогаш беше девојка на принцот Вилијам за време на студирањето на Универзитетот Сент Ендјус, изјави дека „и обрнува особено […]