Ознака: кралски семејства

Вести

Шпанска принцеза најнова жртва на КОРОНА ВИРУСОТ

Шпанска принцеза најнова жртва на КОРОНА ВИРУСОТ Таа починала во Париз, Франција, на 86 годишна возраст и е прва жртва на коронавирусот која припаѓа на некоја европска кралска куќа. Принцезата […]