Ознака: Кралскосемејство

Живот

Откриени нови шокантни вести за живот на принцезата Дајана

Објавено е тајното писмо на принцезата Дајана во кое на својот пријател Дадли Поплак му пишала дека се чуствува екстремно изолирано и дека погрешно била сфатена од кралското семејство.   – Се […]