Ознака: крал на клубовите

Сцена

Кралот на ноќните клубови спиел со над две илјади девојки и имал 41 година помлада жена

Кралот на ноќните клубови, Питер Стрингфелоу, ја изгуби битката со ракот на 77-годишна возраст. Стрингфелоу се прославил со низа успешни ноќни клубови, но и со својот приватен живот. Лекарите му […]