Ознака: Красимир Узунов

Вести

Македонија е на пат на кантонизација, федерализација и поделба- Бугарија стравува од избувнување на војна- Красимир Узунов

Бугарскиот аналитичар и поранешен артилериски офицер Красимир Узунов стравува од избувнување на војна на западните граници на неговата земја.-Македонија е на пат на кантонизација, федерализација и поделба. Кантонизацијата почна со […]