Ознака: красула

Живот

Убави и корисни: Овие цвеќиња ќе привлечат пари во вашиот дом

Еден од најпознатите неутрализатори на негативната енергија во домот се зелените растенија, кои според верувањата од минатото, привлекуваат енергија на благосостојба и богатство. Според фенг шуи, присуството на така нареченото […]