Ознака: кратенка

Занимливости

Како настанала кратенката ХОХО?

Сигурно досега сте виделе како некој на крајот од пораката или мејлот напишал „ХОХО“. А знаете ли како настанала оваа кратенка? Како настанала кратенката ХОХО? Кратенката „ХОХО“ најчесто ја користат […]