Ознака: кратка приказна

Живот

НАЈГОЛЕМИОТ ЛЕК!

Живеела една старица која сите ја знаеле како многу дарежлива.  Никој за ништо не одбивала. Наскоро се случило реката да надојде и да ја поплави најблиската куќа. Сосетката решила да […]