Ознака: кратка

Магазин

Кратка поучна приказна: Го прашав Бог дали може да ми поклони еден пар нови чевли…

Десетгодишно момче стои на улица пред една продавница за чевли и гледа во излогот. На своите нозе има уништени патики што неговите мали боси и валкани прстиња ѕиркаа надвор. Толку […]