Ознака: кратки бракови

Живот

Кратки бракови и брзи разводи во Македонија

Експертите велат дека браковите во Македонија се се пократки, а разводите се побрзи. Родителите секој на своја страна, а децата се оние кои најмногу патат, особено тинејџерите. Кавгите се најопасни […]