Ознака: кратки приказни

Занимливости

Кратка приказна со среќен крај – братот близнак!

Денеска оперирав едно мало девојче. Итно ѝ требаше крв од крвната група 0. Таква немавме во болницата, но нејзиниот брат близнак ја имаше токму таа крвна група. Поразговарав со него […]