Ознака: краток филм

Филм

Премиера на краткиот филм „Исклучиво жолти лалиња“

Скопје, 21.09. 2016 – Премиерата на краткометражниот игран филм „Исклучиво жолти лалиња“ во режија на Кузман Кузмановски, а според сценарио на Ева Камчевска ќе се одржи на 22 септември во […]